Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и така приемам оферти за бутала и читав вал или поне да не е шлайфан че да заспи на някой начален ремонт!!!ако на някой някъде му се намират или знае да заповяда възможно е и читав мотор но ако е на разумна цена..
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

На предните бутала сочат на пред, на задните на зад, а билелите са така, че да не можеш да отвъртиш болтовете!!
      Има доста литература, колеги, така че не се силете,а четете!
      Много е здравословно!
      Стрелките сочат нагоре на дясната глава и надолу на лявата!
      Пердах, на влизане в Серрес има една морга. Там има поне четри много добри мотора 1.7 16 В.
      Единия е със зелена боя на блока и е точно на 12 километра след основен ремонт. Толкова направиха, преди да изтъркалят колата.
      На 98% съм сигурен, че още са там, защото да караш в Гърция 1.7 16В, трябва да имаш много дебел портфейл.
      Данъци!
      Давам само идея!
      В Драма има още по-добри морги.
      Цената на мотора, няма да е повече от 300 евро, тоест колкото нови бутала.
      Last edited by mordohy; d.m.y г., 12:50.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        На предните бутала сочат на пред, на задните на зад, а билелите са така, че да не можеш да отвъртиш болтовете!!
        Много е здравословно!
        Стрелките сочат нагоре!
        Пердах, на влизане в Серрес има една морга. Там има поне четри много добри мотора 1.7 16 В.
        Единия е със зелена боя на блока и е точно на 12 километра след основен ремонт. Толкова направиха, преди да изтъркалят колата.
        На 98% съм сигурен, че още са там, защото да караш в Гърция 1.7 16В, трябва да имаш много дебел портфейл.
        Данъци!
        Давам само идея!
        Ммм колега всичко ок ма тоя мотор от там...?
        всмисъл каква ти е идеята?ако можеш нещо да съдействаш ще се лее после бира
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Пердаха пак ти казвам в Ловеч има алфа цялата е за 800-900 лв момчето се кълне че мотора им е на 6,имая в мобилето ако не мога да съдеиствам нещо.Аз ще му взимам джантите наи вероятно и цената им ще падне предполагам.Колата не е имала газ никога и момчето каза че само и дава ток и я пали на момента.
          Last edited by morrty; d.m.y г., 11:42.

Comment

Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
            Пердаха пак ти казвам в Ловеч има алфа цялата е за 800-900 лв момчето се кълне че мотора им е на 6,имая в мобилето ако не мога да съдеиствам нещо.Аз ще му взимам джантите наи вероятно и цената им ще падне предполагам.Колата не е имала газ никога и момчето каза че само и дава ток и я пали на момента.
            ми приятелю ок всмисъл ако може да замерите компресията мен друго освен мотора не ме интересува,щото неискам пак филми,а и ако може някаква информация правено ли е нещо на мотора и т.н. някакъв клип евентуално как работи...
            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Много е здравословно!
              Стрелките сочат нагоре!

Стрелките сочат посоката на въртене на мотора. Това е истината. Ако се обърне дори 1 бутало, ще се чува неприятно чукане (което всъщност не е механично, а е причинено от детонация) наподобяващо чукане на биелен лагер.

А с купуване на цял мотор няма да си помгне никой. Всеки, който продава ще каже, че е добре мотора, ма за 500-600 лв. никой човек с мозък в главата няма да даде перфектен мотор за тия пари. Истината е да се търят части за мотора, за да се види и замери всеки детайл. Иначе всичко друго е бошлав работа. Накрая ще има пак излишен разход и счупени части.
              Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 13:07.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Пердаха снимал съм ти клиповете които искаше даи ми скаип да ти ги пратя,колата вярно си запали само и трябваше ток и тва е,автото е на червени пружини и мотора не е отварян никога,колата е внос от Полша от сегашния им собственик с нови свещи БЕРУ някви платинени и не е карана от 1,5 г.

Comment

Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                  Пердаха снимал съм ти клиповете които искаше даи ми скаип да ти ги пратя,колата вярно си запали само и трябваше ток и тва е,автото е на червени пружини и мотора не е отварян никога,колата е внос от Полша от сегашния им собственик с нови свещи БЕРУ някви платинени и не е карана от 1,5 г.

Имаш лично колега...
                  Alfa 145 1.4 t.s

Comment

И аз мога да дам на пердаха акции за пружините
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Много е здравословно!
                      Стрелките сочат нагоре!
                      Данъци!
                      Давам само идея!
                      Колега моите дълбоки уважения-разполагам и с литература на руски за 33 и спринт-и има няма 20 боксерчета съм правил ремонт на моторите-който иска да заповяда за литературата да си я копира!Апропо-мотовилките са номерирани според номера на цилиндъра на които се поставят!

Comment

ааааааа ако не стане номера дето го мислим прожините и аз искам или поне предните
                        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

петъка сме в ловеч .... стискайте палци на скромния ни екип по събиране на 33ки
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                            петъка сме в ловеч .... стискайте палци на скромния ни екип по събиране на 33ки
                            Хайде наслука и дано мъките свършат!!!
                            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

иначе бутала не бяха открити само оригинални с доставка - 250лв.парчето.........
                              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                                иначе бутала не бяха открити само оригинални с доставка - 250лв.парчето.........

Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                                X